Over Basecamp Rentals

Wij zijn Daan Appel en Robbert Beelen, twee vrienden die Basecamp Rentals zijn begonnen vanuit één gedeelde passie, outdoor.

Het idee om dit bedrijf te starten begon allemaal met onze liefde voor kamperen. De hele dag in de buitenlucht zijn, ’s avonds een kampvuur maken en dan in een tent slapen, dat geeft ons het ultieme outdoor gevoel. De gezelligheid die het met zich mee brengt om met z’n allen in een grote tent te slapen is goud waard. Na zo’n weekend kan je er weer tegenaan!

Dat gevoel willen wij ook anderen laten ervaren. Met de verhuur van onze legertenten zorgen we ervoor dat alle zorgen uit handen genomen worden. Want we weten uit ervaring dat er al genoeg komt kijken bij het organiseren van een evenement of uitje. U kunt er op vertrouwen dat onze tenten van goede kwaliteit zijn en op tijd geleverd en/of opgebouwd worden. Mocht er toch onverhoopt iets mis zijn, dan helpen wij u uiteraard om een passende oplossing te vinden. Ook als u op zoek bent naar een maatwerk oplossing, of iets zoekt dat wij niet in het assortiment hebben, denken wij graag met u mee.

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de mogelijkheden voor uw wens? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staat bij Basecamp Rentals hoog in het vaandel. Wij vinden de veiligheid van onze werknemers het allerbelangrijkst. De zorg voor veilig werken blijft dan ook altijd een basisuitgangspunt, zowel in ons beleid als in onze werkomgeving.

De tenten van Basecamp Rentals voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Alle tenten zijn voorzien van een tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie.

De montagemedewerkers van Basecamp Rentals zijn uiteraard VCA gecertificeerd en dragen alle verplichte beschermingsmiddelen. Wij investeren daarnaast in scholing en cursussen, zodat we zowel uw als onze eigen veiligheid kunnen garanderen.

Kunnen wij u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op