Prijsoverzicht

Bent u benieuwd naar een indicatie van de kosten? Hieronder staat het prijsoverzicht van Basecamp Rentals.
Bent u een zakelijke klant? Vraag dan een offerte aan. Wij maken graag een passende prijs voor uw evenement.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Daarnaast vragen wij, wanneer u de tent zelf opbouwt, een borg van €50,- per tent. Voor het transport rekent Basecamp Rentals €0,625 cent per gereden kilometer. Het retourneren op zondag is mogelijk, maar kost €25,- extra. Eventueel kunt u een aanhanger bij Basecamp Rentals huren, dit kost eenmalig €50,-. Afhalen is uiteraard gratis.

Prijzen per stuk:

Veldbed: €8,50
Slaapzak: €11,-
Biertafelset: €16,50
Legertent 10 personen (klein)
Legertent klein Basecamp Rentals 10 personen
  • €95,- Weekend/midweek

  • €120,- Week

  • €16,50 Grondzeil

  • €110,- Op- en afbouw

Legertent 20 personen (groot)
Legertent groot Basecamp Rentals 20 personen
  • €140,- Weekend/midweek

  • €165,- Week

  • €27,50 Grondzeil

  • €165,- Op- en afbouw

Een offerte op maat is natuurlijk een prijs op maat

Veiligheid en kwaliteit

Bij Basecamp Rentals staat veiligheid voorop. De zorg voor veilig werken is ons basisuitgangspunt in ons beleid maar ook in onze werkomgeving en ons handelen. De legertenten van Basecamp Rentals voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1.

Alle tenten zijn voorzien van een tentboek. Dit tentboek is samengesteld door Tentech (conform NEN-EN 8020-41:2012), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. Onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en dragen en hanteren alle verplichte hoogwaardige beschermingsmiddelen. Basecamp Rentals investeert daarnaast in scholing en cursussen, zodat we zowel uw als onze eigen veiligheid kunnen garanderen.

Het ultieme outdoor gevoel

De legertenten van Basecamp Rentals zijn veelzijdig in gebruik. Maak uw evenement af met een echte outdoor beleving. Indien gewenst wordt de legertent geleverd met vele extra’s. U heeft de keuze uit een grondzeil, veldbedden en slaapzakken.

Wij komen graag met u in gesprek om te sparren over een maatwerk oplossing. Van festivals tot kleinere evenementen, wij hebben de nodige kennis in huis om u te ontzorgen. De legertenten van Basecamp Rentals staan garant voor een succes en dit weten wij als geen ander.

Kunnen wij u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op